Songs2Remember
 

Over mij  Cafe Boheme Music    Contact

 

Piano/zangles

 
Musiceren is zeer goed voor de gezondheid, en is wetenschappelijk bewezen, voor zowel jong als oud.

Het maken van muziek geeft een extra waarde aan het leven, namelijk het plezier in muziek maken ... individueel of met anderen.

Zang-, piano-, blokfluitlessen en workshops zijn mogelijk in groepsverband of individueel op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in Oud-Rijswijk en omgeving of online.

Aanbevelingen
(Leerling) Isis Westendorp: "Ik vind Saskia een hele aardige juf en ik vind de lessen die ze geeft erg leuk." (Moeder) Teresa Lopez: "Saskia weet het plezier in muziek, piano spelen en zingen aan haar cursisten over te brengen. We zijn heel blij met haar lessen en haar manier van les te geven!"

Carola Millenaar van Vieregge- Muziekschool Ypenburg:
"Saskia is een bevlogen docent die met een enorme hoeveelheid ervaring alle groepen les kan geven. Ze deinst niet terug voor improvisatie in de les, neemt lesprogramma's over en vorm ze om tot er een les uitrolt die Saskia inslag heeft met klasse, spirit en plezier! Haar expertise is groot en ook het muziekinstrumentarium dat ze kan inzetten is breed. Daarnaast is Saskia een goede performer, kan ze prachtig zingen en pianospelen! Een aanrader dus ;-)"

Elsbeth Visser, freelancer Training en advies in creatief management, Piano/ zang leerling van Saskia:
"Saskia is een uitstekende zang- en pianodocente die haar lessen goed voorbereid, met liefde voor haar vak en mij enthousiast en inspirerend leert mijn eigen weg in het zingen en pianospelen te vinden."

 

© Saskia Hendriks 2024